snackwagen op locatie


snackwagen op locatie

Het is weer zover we kunnen weer feesten met vrienden, buren en famile. Zelfs met collegas op het werk. Zet nu een vlaamse frietkot in voor je komend feest. Want iedereen heeft nood aan het feesten en zo moet er al niemand bezig zijn om het eten klaar te maken. De mensen van het vlaamse frietkot doen dit uitstekend en met vriendelijke bediening.


Frietwagen » Kees Kroket - Oss

Bent u een bedrijf, vereniging of particulier en organiseert een evenement of een feest groot of klein. Wij bieden u nu de mogelijkheid om onze mooie nieuwe frietwagen te plaatsen.


Artiesten | Verhuur/frituurwagen | Pagina 1

Men kan feesten organiseren voor vele gelegenheden: jubilea, communies, huwelijken, zomerfeesten, vakantie of gewoon zomaar. Er bestaan ook verschillende soorten: familiefeesten, Bedrijfsfeesten of feesten voor vrienden.


Sport-, lees-, & eetcafé Daverlo Assbroek-Brugge -

Organiseert u een evenement? Een voetbaltornooi? Misschien richt u wel een wijkfeest of een rommelmarkt in...? U kan bij ons terecht voor oa de huur van een mobiel frietkraam.


Frietwagen huren bij Reintje in Duizel (de kempen)

Reintje verhuurt een frietwagen welke helemaal is ingericht volgens de nieuwste kwaliteitsnormen. U kunt kiezen uit 3 pakketten.


Frietkraam Huren? Bij Frituurmobiel huurt u een fr

Ouderwets genieten voor jong en oud! Evt. ook bbq aardappelspies suikerspin verse koffie drankjes en ijs! Ruime ervaring in feestverzorging! De afwas nemen wij weer mee! We komen bijna op iedere locatie! Duidelijke prijs afspraak vooraf!


FRITUUR T FORUM

U bent op zoek naar een mobiele en professioneel ingerichte eetstand, dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een zakje friet, lekkere snack en een fris drankje


Catering Frank: Frietkraam huren Heers, Limburg

Als u een feest of evenement organiseert, dan moet u bij Catering Frank uit Heers (Limburg) zijn. Van eten, toiletten tot tafels en stoelen, wij hebben alles!


Kosten / prijslijst van Food Trucks, Pop-up Contai

Food Truck Company ontwikkelt en realiseert ‘mobile food solutions’. Vaak voor opdrachtgevers die werkzaam zijn als producent of distributeur in foodservice. Daarnaast werken we voor retail en leisure.


Catering bij Buikje Vol uit Lochristi

VOOR AL UW FEESTJES EN EVENEMENTEN RUIME KEUZE EN EIGEN SUGGESTIES Met Buikje Vol verzorgen wij intussen al 13 jaar de catering voor heel wat sport - en muziekevenementen. Met onze vloot mobiele frituren en hamburgerwagens brengen wij iedere snack aan


Welkom bij Frietwagen Karin en Gerard - Roermond t

De juiste catering voor diverse gelegenheden. Zoals een communie, verjaardag, buurtfeest, bruiloft of kinderfeestevenementen enzovoorts. Wij komen met onze frietwagen op locatie in Limburg, bij u aan huis of op uw evenement. Wij bieden een zeer uitgebrei