snackwagen op locatie


snackwagen op locatie

Het is weer zover we kunnen weer feesten met vrienden, buren en famile. Zelfs met collegas op het werk. Zet nu een vlaamse frietkot in voor je komend feest. Want iedereen heeft nood aan het feesten en zo moet er al niemand bezig zijn om het eten klaar te maken. De mensen van het vlaamse frietkot doen dit uitstekend en met vriendelijke bediening.


De Foodcar - Hamburgerwagen

De Foodcar beschikt over een heel arsenaal aan mobiele wagenszoals een mobiel frietkraam, een ijswagen, een pastawagen, een steakwagen en veel meer!


Frietkraam huren in Oost Vlaanderen of West Vlaand

Frituur en snackformule: bijzonder populaire formule voor particulieren! Ervaring leert ons dat de klant duidelijkheid wenst, een afgesproken vaste prijs voor het feest zonder kleine lettertjes.


Trendconcepts Foodtruck

Verras al je gasten op een zeer originele manier en laat ze genieten van onze heerlijke gerechten in een super gezellige en aparte sfeer.


Frietwagen verhuur, Frietkraam, Patatkraam huren,

Eeen frietwagen huren op locatie? FrietjePlus is hiervoor het adres. Al vanaf € 2,40 p.p. kunt u een frietkraam huren, door heel Nederland, Belgie en vooraan in Duitsland. Een patatkraam huren is een leuke manier om uw gasten van een voortreffelijke cate


Frietje Mobiel: Verhuur frietkraam

Wij verzorgen uw communie, lentefeest, verjaardag, huwelijk, geboortefeest, house-warming Vanaf 50 personen


FoodtruckBooking.com | Foodtrucks huren in Nederla

Afhankelijk van het type evenement of feest brengt de eigenaar van een foodtruck kosten in rekening. Soms worden berekeningen gemaakt op het aantal gasten en het aantal servings dat daarop is afgestemd. In andere gevallen is het mogelijk om als organisat


Frituur Bianca, frituur aan huis

Terwijl u als gastheer of gastvrouw ten volle meegeniet van uw eigen feest, doen wij al het werk. U hoeft niet op te dienen of af te wassen achteraf.


Catering op locatie

Foodtruck huren Wilt u een foodtruck huren ter aankleding van uw evenement? Of om op locatie te kunnen koken? De oldtimer Citroën HY uit 1980 van Chef Nicolas is te huur per dagdeel. Hiermee heeft u een karakteristieke eye-catcher en daarnaast is de Fo


Foodtruck huren? | Foodtruck boeken? | Dinna.nl

Welkom op dinna.nl, de plek om jezelf eens lekker culinair te verwennen! Zoek je een kok aan huis, foodtruck of catering voor bijvoorbeeld je bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag? Dan zit je op dinna.nl helemaal goed! Je vindt hier namelijk het grootste


Doppio houtovens en foodtruck

Een variërend aanbod steeds op basis van artisanale bereidingen uit een authentieke houtoven. Zowel op openbare events als op uw privéfeest.