snackwagen op locatie


snackwagen op locatie

Het is weer zover we kunnen weer feesten met vrienden, buren en famile. Zelfs met collegas op het werk. Zet nu een vlaamse frietkot in voor je komend feest. Want iedereen heeft nood aan het feesten en zo moet er al niemand bezig zijn om het eten klaar te maken. De mensen van het vlaamse frietkot doen dit uitstekend en met vriendelijke bediening.


FrietFun - Mobiele frituur regio West-Vlaanderen |

Welkom bij FrietFun - Catering Depoorter! U zoekt een mobiele frituur/snackwagen of een professionele eetstand om uw feest of evenement origineel en lekker te maken?


Churros foodtruck huren bus Groningen - Churro Vid

Markt, evenement of (food)festival? Onze eenvoudige vorm van catering is geschikt voor allerlei events. Van een groots dancefestival tot een knusse braderie. Onze opvallende churros eetkraam/foodtruck kleedt daarnaast het evenement gezellig aan. It’s all


Trendconcepts Foodtruck

Verras al je gasten op een zeer originele manier en laat ze genieten van onze heerlijke gerechten in een super gezellige en aparte sfeer.


Food Team Geel, budgetvriendelijke mobiele frituur

Wilt u dat uw gasten niets tekort komen op uw bedrijfsfeest, jubileum of verjaardag? Dan is onze frietformule 3 helemaal uw ding!


Frituur aan huis - Chez Perreke

Frituur aan huis Frietjes menu 1 2u "a volonté" smullen aan onze mobiele unit Frietjes met minimum 10 soorten saus Keuze uit 4 snacks:


Huur een Food Truck en Traiteur aan Huis - Kassero

TRAITEUR AAN HUIS Organiseert u een bedrijfsfeest, familiefeest of huwelijk? Met Kasserol huurt u een authentieke food truck en een professionele traiteur aan huis. Wij bereiden alle gerechten bij u op locatie. Origineel, flexibel, smaakvol, Kasserol!


Frietwagen verhuur, Frietkraam, Patatkraam huren,

Eeen frietwagen huren op locatie? FrietjePlus is hiervoor het adres. Al vanaf € 2,40 p.p. kunt u een frietkraam huren, door heel Nederland, Belgie en vooraan in Duitsland. Een patatkraam huren is een leuke manier om uw gasten van een voortreffelijke cate


Mannekefrite, Brussel, Mobiele frituur, rijdenden

Organiseert u binnenkort een evenement? Wat dacht u van een frituurwagen die u en uw gasten voorziet van lekkere frietjes en snacks? Als dit idee u wel kan bekoren, kies dan voor Manneke Frite. Zowel bedrijven als particulieren kunnen een beroep doen op o


Foodtruck | Pasado

Een nieuwe trend is opkomend in België en omstreken en dat kan Pasado-Catering Services enkel en alleen aanmoedigen. Mensen willen gezonder, gevarieerder en onbekender eten en dit liefst in een zo gezellig mogelijke setting. De foodtrucks van Pasado zorge


Foodtruck huren op uw feest, festival, bruiloft en

Wilt u een leuke foodtruck huren of een kraam met lekker eten op uw feest inhuren? Wij bieden de nieuwste foodtrucks en een selectie van de klassiekers, zoals een frietkraam, pizzakar, poffertjeskraam en nog veel meer. Bekijk hieronder de mogelijkheden.